Mittatilauspuku, Holland & Sherry Moorland tweeds

1 200,00 

Holland & Sherryn Moorland tweeds -kangas on legendaarisen kangastalon upein uutuus syksyyn 2019.

Tweedpuku on erittäin monikäyttöinen, sen osien ollessa helposti yhdisteltävissä vaikkapa farkkujen tai vakosametin kanssa. Noin 400g/m2 kangaspainoltaan vaatteet sopivat sekä viileän sään ulkoiluun että toimistoon. Kangas on valmistettu Englannissa.

Moorland Tweeds on kaukana karkeasta Harris Tweedistä, ollen tuntumaltaan lähempänä raskaita toimistokelpoisia kampavillakankaita.

Puvun yksityiskohdat vuorikangasta ja nappeja sekä mahdollisia kyynärpaikkoja myöten ovat vapaasti valittavissa. Puku valmistetaan Herrainpukimon tapaan luonnollisesti laadukkaalla irtoliinarakenteella. Voitte halutessanne valita takkiin ja housuihin eri kuosin ilman lisähintaa.

Hinnat alkaen:
Moorland Tweeds:

  • 2-osainen puku: 1200€
  • 3-osainen puku: 1400€
  • Lisähousut pukuun: 300€
  • Irtohousut 400€

Irtotakki myös saatavana hintaan 800€. Valikoimaa voi selata Holland & Sherryn sivuilta klikkaamalla tästä.

Mikäli haluatte laajentaa puvun kolmiosaiseksi tai hankkia lisähousut puvun yhteyteen, ne voi valita alla olevasta valikosta..

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut on valmistettu EU:ssa.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): holland-sherry-moorland-tweeds Osasto:

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä. Halutessanne toimitamme tuotteen lahjakorttina käytettäväksi.

Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

  • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 – 3 arkipäivää
  • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
  • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti – pe klo 14 – 18 ja la klo 12 – 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).