Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/holland-sherry-moorland-tweeds.html
Katso kuva suurena

Mittatilauspuku, Holland & Moorland tweeds

Herrainpukimo

Herrainpukimo
Herrainpukimon omat tuotteet ovat laadukasta käsityötä ja valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista. Taskuliinat, solmiot, solmukkeet sekä huivit tulevat Comon alueelta Pohjois-Italiasta. Lepolestimme ovat käsittelemätöntä setripuuta, joka antaa tuotteelle upean tuoksun.
Kuvaus

Holland & Sherryn Moorland tweeds -kangas on legendaarisen kangastalon upein uutuus syksyyn 2019.

Tweedpuku on erittäin monikäyttöinen, sen osien ollessa helposti yhdisteltävissä vaikkapa farkkujen tai vakosametin kanssa. Noin 400g/m2 kangaspainoltaan vaatteet sopivat sekä viileän sään ulkoiluun että toimistoon. Kangas on valmistettu Englannissa.

Moorland Tweeds on kaukana karkeasta Harris Tweedistä, ollen tuntumaltaan lähempänä raskaita toimistokelpoisia kampavillakankaita.

Puvun yksityiskohdat vuorikangasta ja nappeja sekä mahdollisia kyynärpaikkoja myöten ovat vapaasti valittavissa. Puku valmistetaan Herrainpukimon tapaan luonnollisesti laadukkaalla irtoliinarakenteella. Voitte halutessanne valita takkiin ja housuihin eri kuosin ilman lisähintaa.

Hinnat alkaen:
Moorland Tweeds:

 • 2-osainen puku: 1200€
 • 3-osainen puku: 1400€
 • Lisähousut pukuun: 300€
 • Irtohousut 400€

Irtotakki myös saatavana hintaan 800€. Valikoimaa voi selata Holland & Sherryn sivuilta klikkaamalla tästä.

Mikäli haluatte laajentaa puvun kolmiosaiseksi tai hankkia lisähousut puvun yhteyteen, ne voi valita alla olevasta valikosta..

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut on valmistettu EU:ssa.

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä. Halutessanne toimitamme tuotteen lahjakorttina käytettäväksi.

Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

 • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
 • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
 • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti - pe klo 14 - 18 ja la klo 12 - 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Herrainpukimo

Saatavuus: Heti varastosta

1 200,00 €

* Pakolliset tiedot

1 200,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Holborn, ruskea
  260,00 €
 • Sanders Stockholm, espresso
  290,00 €
 • Stetson Traveller Ferodahattu, musta
  149,00 €
 • Fox Umbrellas kirsikkapuinen sateenvarjo, tummanvihreä
  299,00 €

Back to top