Mittatilauspukukokonaisuus, Holland & Sherry Luxury Mohair

1 500,00 

Herrainpukimon Holland & Sherryn Luxury Mohair -puku on täydellinen valinta erittäin pitkäkestoista, arvokkaan oloista pukua etsivälle.

Maailman kiistattomaan kärkikastiin kuuluvan Holland & Sherryn mohairsekoitekankaasta valmistettu Herrainpukimon mittatilauspuku on ylellinen valinta työhön ja juhlaan. Mohair tuo kankaaseen himmeän, elegantin kiillon, joka korostaa puvun uniikkiutta ja nostaa sen tyylikkäästi massan yläpuolelle. Mohairkuidun lujuus tekee puvusta huippukestävän ja pitkäikäisen.

  • Puvun yksityiskohdat, kuten vuorikangas ja napit, ovat luonnollisesti vapaasti valittavissa samoin kuin olkarakenne sekä yksi- tai kaksirivisyys
  • Liivi puvun mukana lisähintaan 300€
  • Toiset housut puvun mukana 350€
  • Pakettiin kuuluu myös Herrainpukimon Essentielle-mittatilauspaita sekä vapaavalintaiset Herrainpukimon solmio ja taskuliina

Ohjehinnat:

  • 2-osainen puku, H&S Luxury Mohair: 1400€
  • Herrainpukimo-paita: 140-180€
  • Solmio: 69-79€
  • Taskuliina: 24-29€

PS. Tuote toimii erinomaisesti hääpukuna. Vuorikankaaseen kirjailtu hääpäivä varmistaa, että vuodesta toiseen palvelevaa pukua käyttävä ei unohda tärkeää päivämäärää!

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): HSMohairEB-holland-sherry-mohair-pukukokonaisuus Osastot: ,

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä.

Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Toimitamme lahjakortin postitse 1- 3 arkipäivässä
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).