Mittatilauspuku, Holland & Sherry kasmirflanelli

1 400,00 

Klassinen Holland & Sherryn kasmirsekoitekankaasta valmistettu Herrainpukimon mittatilauspuku erottuu edukseen kylmän kauden arkipukuna. Puvun kankaassa yhdistyvät erittäin korkalaatuisen merinovillan kestävyys ja ryhdikkyys sekä käsinkammatun kasmirin pehmeys. Lopputuloksena on kaunis, käytössä miellyttävä puku, jonka tyyli ei jää huomaamatta.

Puvun yksityiskohdat vuorikangasta ja nappeja myöten ovat vapaasti valittavissa. Takin tai liivin voi halutessaan tilata kaksirivisenä ilman lisähintaa. Puku valmistetaan Herrainpukimon tapaan laadukkaalla irtoliinarakenteella.

Hinnat alkaen:

  • 2-osainen puku: 1400€
  • 3-osainen puku: 1700€
  • Lisähousut pukuun: 550€

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): HSkash-holland-sherry-kasmirflanellipuku Osasto:

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä.

Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

  • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 – 3 arkipäivää
  • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
  • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti – pe klo 14 – 18 ja la klo 12 – 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).