Irtotakki mittatilauksena

650,00 

Herrainpukimon irtotakit valmistetaan käyttömukavuuden kannalta parhaalla irtoliinarakenteella.

  • Irtotakin yksityiskohdat kuten yksi- tai kaksirivisyys, kaulustyyli, taskut sekä vuorikangas ovat kaikki asiakkaan vapaasti päätettävissä. Suosittelemme rentoon irtotakkiin esimerkiksi leveähköä lovikaulusta, paikkataskuja, lämpimän sävyisiä nappeja sekä napolilaista hartiaa.
  • Smart jacket -takkiin on saatavana toista sataa kuosi- ja kangasvaihtoehtoa
  • Takin hinta on 650 euroa lähes kaikkien kankaiden kohdalla. Mahdollinen lisähinta määräytyy kankaan hinnan perusteella. Kuvan kangas Lanificio di Pray, 310g/m2 100 % villakangas
Hieman raskaampi, pehmeä villakangas hengittää, kestää kulutusta ja pysyy äärimmäisen helposti siistinä. Rento takki on myös erittäin hyvin yhdisteltävissä niin siistien farkkujen, chinojen, puuvilla- tai flanellihousujen kuin suorien housujenkin kanssa. Erinomainen syys- ja talvipukeutumiseen; 0-10 asteen lämpötiloissa pelkkä kenttätakki pikkutakin päällä pitää lämpimänä. Pikkupakkasilla kevyt päällystakki riittää, ja paksu villakangastakki sekä smart jacket -takki pitävät lämpimänä kylmimmilläkin pakkasilla.

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): herrainpukimo-smartjacket Osastot: , ,

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä.

Mittatilaustakin toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 6-8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).