Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/herrainpukimo-smartjacket.html
Katso kuva suurena

Smart Jacket -irtotakki mittatilauksena

Kuvaus

Herrainpukimon irtotakit valmistetaan käyttömukavuuden kannalta parhaalla irtoliinarakenteella. Takki tehdään tilaajan Herrainpukimolla mitatuilla mitoilla, ellei toisin mainita. Muissa tapauksissa tuote toimitetaan lahjakorttina. Irtotakin toimitusaika on noin 5-8 viikkoa.

Irtotakin yksityiskohdat kuten yksi- tai kaksirivisyys, kaulustyyli, taskut sekä vuorikangas ovat kaikki asiakkaan vapaasti päätettävissä. Suosittelemme rentoon irtotakkiin esimerkiksi leveähköä lovikaulusta, paikkataskuja, lämpimän sävyisiä nappeja sekä napolilaista hartiaa.

Smart jacket -takkiin on saatavana toista sataa kuosi- ja kangasvaihtoehtoa. Takin hinta on 600 euroa lähes kaikkien kankaiden kohdalla. Mahdollinen lisähinta määräytyy kankaan hinnan perusteella. Kuvan kangas Lanificio di Pray, 310g/m2 100 % villakangas.

Hieman raskaampi, pehmeä villakangas hengittää, kestää kulutusta ja pysyy äärimmäisen helposti siistinä. Rento takki on myös erittäin hyvin yhdisteltävissä niin siistien farkkujen, chinojen, puuvilla- tai flanellihousujen kuin suorien housujenkin kanssa. Erinomainen syys- ja talvipukeutumiseen; 0-10 asteen lämpötiloissa pelkkä kenttätakki pikkutakin päällä pitää lämpimänä. Pikkupakkasilla kevyt päällystakki riittää, ja paksu villakangastakki sekä smart jacket -takki pitävät lämpimänä kylmimmilläkin pakkasilla.

Soitamme teille tilauksen jälkeen ja sovimme mitta-ajan tai lähetämme tuotteen lahjakorttina. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostosta.
Ominaisuudet

Saatavuus: Heti varastosta

600,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Holborn, ruskea
  260,00 €
 • Mittatilaushousut, Vitale Barberis Canonico villaflanelli
  290,00 €
 • Mittatilauspuku, Hardy Minnis villaflanelli
  1 200,00 €
 • Villasilkkisolmio rykmenttiraidoilla, viininpunainen sinisellä raidalla
  69,00 €
 • Mismo M/S Briefcase, midnight
  440,00 €

Back to top