Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/herrainpukimo-smartjacket.html
Katso kuva suurena

Smart Jacket -irtotakki mittatilauksena

Kuvaus

Herrainpukimon irtotakit valmistetaan käyttömukavuuden kannalta parhaalla irtoliinarakenteella.

 • Irtotakin yksityiskohdat kuten yksi- tai kaksirivisyys, kaulustyyli, taskut sekä vuorikangas ovat kaikki asiakkaan vapaasti päätettävissä. Suosittelemme rentoon irtotakkiin esimerkiksi leveähköä lovikaulusta, paikkataskuja, lämpimän sävyisiä nappeja sekä napolilaista hartiaa.
 • Smart jacket -takkiin on saatavana toista sataa kuosi- ja kangasvaihtoehtoa
 • Takin hinta on 600 euroa lähes kaikkien kankaiden kohdalla. Mahdollinen lisähinta määräytyy kankaan hinnan perusteella. Kuvan kangas Lanificio di Pray, 310g/m2 100 % villakangas

Hieman raskaampi, pehmeä villakangas hengittää, kestää kulutusta ja pysyy äärimmäisen helposti siistinä. Rento takki on myös erittäin hyvin yhdisteltävissä niin siistien farkkujen, chinojen, puuvilla- tai flanellihousujen kuin suorien housujenkin kanssa. Erinomainen syys- ja talvipukeutumiseen; 0-10 asteen lämpötiloissa pelkkä kenttätakki pikkutakin päällä pitää lämpimänä. Pikkupakkasilla kevyt päällystakki riittää, ja paksu villakangastakki sekä smart jacket -takki pitävät lämpimänä kylmimmilläkin pakkasilla.

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

 

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä. Voimme toimittaa tuotteen myös lahjakorttina.

Jos teillä ei ole vielä mittoja, lämpimästi tervetuloa Turun tai Helsingin myymäläämme:
tuotteen ostamisen jälkeen teille soitetaan ja varataan mitta-aika. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä. Halutessanne toimitamme tuotteen lahjakorttina käytettäväksi.

Lahjakortti

Tämän tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi asiakkaalle, jolla ei ole vielä mittoja. Toimitamme lahjakortin postitse muutamassa arkipäivässä (mahdollista saada myös sähköisenä). Jos haluatte tilata tuotteen lahjakorttina, kirjoittakaa tilausta tehdessänne "Kommentti tilaukselle" -osioon asiasta tieto meille.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Toimitus

Tuotteen toimitusaika on noin 6-8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Ominaisuudet

Saatavuus: Heti varastosta

600,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Holborn, ruskea
  260,00 €
 • Mittatilaushousut, Vitale Barberis Canonico villaflanelli
  290,00 €
 • Mittatilauspuku, Hardy Minnis villaflanelli
  1 200,00 €
 • Villasilkkisolmio rykmenttiraidoilla, viininpunainen sinisellä raidalla
  69,00 €
 • Mismo M/S Briefcase, midnight
  440,00 €

Back to top