Fratelli Borgioli, loafer, käsinmaalattu ruskea

490,00 

Tyhjennä valinta
- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): fratelli-borgioli-loafer Osastot: , ,

Kuvaus

Kokonaan Toscanassa toscanalaista materiaaleista valmistetut Fratelli Borgiolin täysnahkakengät ovat Herrainpukimon näkemys maailman parhaasta kengästä alle 1000 euron hintaluokassa.

– Pinnoittamaton korkealaatuinen nahka käsinvärjättynä. Käsinommeltu etupäällinen.
– Joustava Goodyear welt -menetelmällä valmistettu nahkapohja kapealla viistetyllä vyötäröllä (beveled waist). Pohja on ommelrakenteella, ja sen pystyy vaihtamaan Herrainpukimon kautta joko suomalaisella suutarilla tai Fratelli Borgiolin tekemänä.
– Messinkinaulat vahvikkeena pohjassa alueilla, joihin kohdistuu eniten rasitusta.
– Napakka lesti, joka pitää kantapään hyvin paikallaan. Lestin leveys on F+ eli leveähkö.

Kenkien mukana Fratelli Borgiolin kenkälusikka, ylimääräinen nauhapari sekä pölypussit. Tuote toimitetaan upeassa Fratelli Borgiolin kenkälaatikossa.

Kuvat puhuvat puolestaan, mutta tämä kenkä pitää ennen kaikkea kokea itse. Tilauksesta saatavana myös muissa väreissä. Koot UK5-UK12 saatavana tilaustavarana.

Valmistettu kokonaan Toscanan alueella Italiassa. Valmistaja: Fratelli Borgioli tilaustyönä Herrainpukimolle.

Mahdollinen puolipohjaus sekä käyttöönottohuolto sisältyy tuotteen hintaan. Suosittelemme puolipohjausta, mikäli tarkoituksena on käyttää kenkiä ympärivuotisessa käytössä. Suosittelemme Boot Blackin kengänhoitotuotteita Fratelli Borgiolin kengille.

<p>Fratelli Borgioli -kengät lähemmässä tarkastelussa Keikarin blogissa: <a href=”http://www.keikari.com/blogi/borgioli-jalkineiden-anatomia/”>Borgioli-jalkineiden anatomia</a>.</p>

Tuote sopii äärimmäisen hyvin ns. toimistoloaferiksi; tule toimistolle millä vain pystyt kuivin sukin tulemaan, ja käytä päivittäin sisäkenkinä myös talvella!

Lisätiedot

Koko

UK6.5, UK8, UK8.5