Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/flanellipuku.html
Katso kuva suurena

Mittatilauspuku, Vitale Barberis Canonico villaflanelli

Herrainpukimo

Herrainpukimo
Herrainpukimon omat tuotteet ovat laadukasta käsityötä ja valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista. Taskuliinat, solmiot, solmukkeet sekä huivit tulevat Comon alueelta Pohjois-Italiasta. Lepolestimme ovat käsittelemätöntä setripuuta, joka antaa tuotteelle upean tuoksun.
Kuvaus

Laadukkaasta italialaisesta Vitale Barberis Canonicon villaflanellikankaasta valmistettu Herrainpukimon mittatilauspuku sopii erinomaisesti kylmän kauden arkipuvuksi. Värejä ja kuoseja on useita tummansinisestä ja harmaan eri sävyistä liituraitaan sekä lämpimiin ruskean ja vihreän sävyihin. Kangaspainot saatavana 270g/m2 sekä 340g/m2, joista kevyempi on omiaan toimistoon ja alkusyksyyn, 340g/m2 ollessa omiaan talven pureviin pakkasiin.

Puvun yksityiskohdat vuorikangasta ja nappeja myöten ovat vapaasti valittavissa. Takin voi halutessaan tilata kaksirivisenä ilman lisähintaa. Puku valmistetaan Herrainpukimon tapaan luonnollisesti laadukkaalla irtoliinarakenteella.

Hinnat alkaen:

 • 2-osainen puku: 900€
 • 3-osainen puku: 1100€
 • Lisähousut pukuun: 265€

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä. Voimme toimittaa tuotteen myös lahjakorttina.

Jos teillä ei ole vielä mittoja, lämpimästi tervetuloa Turun tai Helsingin myymäläämme:
tuotteen ostamisen jälkeen teille soitetaan ja varataan mitta-aika. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä. Halutessanne toimitamme tuotteen lahjakorttina käytettäväksi.

Lahjakortti

Tämän tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi asiakkaalle, jolla ei ole vielä mittoja. Toimitamme lahjakortin postitse muutamassa arkipäivässä (mahdollista saada myös sähköisenä). Jos haluatte tilata tuotteen lahjakorttina, kirjoittakaa tilausta tehdessänne "Kommentti tilaukselle" -osioon asiasta tieto meille.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Toimitus

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Herrainpukimo

Saatavuus: Heti varastosta

900,00 €

* Pakolliset tiedot

900,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Mittatilauspaita, Essentielle
  140,00 €
 • Päällystakki mittatilauksena, Holland&Sherry
  1 100,00 €
 • Mittatilauspuku, Holland & Sherry kasmirflanelli
  1 400,00 €
 • Mittatilaushousut, Vitale Barberis Canonico villaflanelli
  290,00 €
 • Hikkoripuinen Fox Umbrella -sateenvarjo, musta
  275,00 €
 • Mittatilauspuku, Hardy Minnis villaflanelli
  1 200,00 €

Back to top