Mittatilauschinot, Duca Visconti di Modrone

195,00 

Herrainpukimon mittatilauschinot valmistetaan erittäin laadukkaasta Duca Visconti di Modronen kutomasta chino-kankaasta.

  • Housujen yksityiskohdat ovat valittavissa taskutyylien, etumuksen, lahkeensuiden ja muiden vastaavien ominaisuuksien osalta. Mm. reisitaskut, olkainnapit ja sivukiristimet ovat mukana vaihtoehdoissa normaalien vyölenkkien ja perustaskujen ohella.
  • Kangasta on saatavilla kahdessa eri painossa: 330 g/m2 ja 280 g/m2. Molempien kankaat ovat 97% puuvillaa ja 3% elastaania. Käytössä kankailla ei ole eroa. Suurin ero löytyy kankaiden käsituntumasta. Painavampi kangas on kevyesti kammattu jälkikäsittelynä, joka antaa kankaalle pienen flanellisen tuntuman, kun taas kevyempi on lähempänä perinteistä puuvillaa.
  • Värivaihtoehtoja useita, mm. tummansininen, musta, kerma, ruskea, punainen ja vihreä.
  • 30ºC konepesu

Herrainpukimon kaikki mittatilaushousut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): ducaviscontismartchino-chino-ducadivisconti Osastot: ,

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä.

MIttatilauschinojen toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on tyypillisesti noin 4 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).