Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/antiorganicsdesign-takewing-napinlapikoriste-ecoact-hopea.html
Katso kuva suurena

Antiorganics Design, Take Wing -napinläpikoriste, Eco-Act hopea

Kuvaus

Take Wing -napinläpikoristeessa yhdistyvät perinteinen käsityö, digitaalinen teknologia ja Suomen luonto. Inspiraatio tuotteeseen tuli vaahteran siementen kyvystä matkustaa pitkiäkin matkoja tuulen mukana. Mitä jos niillä olisi mahdollisuus päättää itsenäisemmin suuntansa sen sijaan että ne ajelehtivat maailmalle?Linnun vartalo on mallinnettu digitaalisesti ja 3D-tulostettu valuhartsiin. Vaahteransiemenet on kiinnitetty siiviksi ennen valua, jonka jälkeen mallit on valettu hopeaan tai pronssiin. Jokainen vaahteransiemen on teetetty orgaanivaluna, joten jokainen koru on myös oma uniikki yksilönsä. Valun viimeistelyn jälkeen hopea- tai pronssilanka on juotettu kiinni mallin taustaan, taivutettu muotoon ja teroitettu.

Tuotetta voi käyttää paitsi napinläpikoristeena, myös rintakorun tyyliin, huivinpidikkeenä tai vaikka kangaslaukun somisteena.Materiaalit:
Lintu on valettu Eco-Act valkohopeasta ja neula Sterling-hopeasta.
Neulalukko ostettu valmisteena: epäjalo metalli, sisällä kumi, johon neula on kiinnitetty.


Eco-Act valkohopea on Kaarinalaisen Sirokorun Matti Hyvärisen kehittämä hopeaseos. Sen hopeapitoisuus on tavallista Sterling-hopeaa korkeampi 964‰.

Tavallisesti seosmetallina käytetty kupari on korvattu pääosin valkeilla metalleilla. Nikkeliä tai muita allergisoivia aineita ei kuitenkaan ole käytetty.

Tällä menetelmällä saavutetaan puhtaan hienohopean valkoisuus ja kiillottuvuus käyttämättä kuitenkaan luonnon kannalta haitallisia tai vaarallisia kemikaaleja. Samalla poistuvat työterveyteen kohdistuvat riskitekijät ja vähäisimmätkin päästöriskit.

Mitat:
Pituus n. 80 mm. Leveys n. 25 mm.

Paino:
n. 4,9 grammaa.


Suunnittelu ja valmistus:


Antiorganics Design, www.antiorganics.com

Ominaisuudet

Saatavuus: Heti varastosta

189,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Juhla- ja hautajaishuivi

  Normaali hinta: 69,00 €

  Sinun hintasi: 34,50 €

 • Mismo M/S Soft Work, army
  440,00 €
 • Stetson 6-panel cap, Harris Tweed, ruskea

  Normaali hinta: 119,00 €

  Sinun hintasi: 59,50 €

Back to top