Mittatilauspaita, Albiate denim

180,00 

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 6500 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

 

Herrainpukimon denim-mittatilauspaita on täydellinen vaate vapaa-aikaan. Italiassa kudottu Albiaten denim on äärimmäisen kestävää.
Paita kestää toistuvia pesuja ja on sopii erinomaisesti käytettäväksi ilman solmiota arkipukeutumisessa tai rennon solmion kanssa.

Denimpaidan erikoisuutena on materiaalin kaunis epätasainen sävyttyminen pesujen myötä. Kangas on värjätty luonnonindigolla, joten pesu on tehtävä joko yksinään, tummansävyisten vaatteiden kanssa tai muiden indigoväristen kankaiden kanssa.

Tuotteen ominaisuudet:

  • 100 % denimpuuvilla Albiate, Italia. Albiate on 1830 perustettu kangastalo, joka kuuluu Albini Groupiin
  • 8cm italialainen kaulus
  • Pyöreäksi leikatut tynnyrikalvosimet yhdellä napilla
  • Valkoiset muovinapit, tummansiniset napinlävet sekä tummansiniset lankanauhat
  • 3,5 cm nappilista
  • Selässä darts-muotolaskokset
  • Pyöreäksi leikattu helma
  • Kirjailtu nimikointi ja asiakkaan nimi pesulapussa (nimikointi tehdään oletuksena samaan paikkaan kuin edellisessä paidassanne)

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): 0020-albiate-denim Osastot: ,

Kuvaus

Tilaus ja toimitus

Tuotteen tilaaminen onnistuu pelkästään verkkokaupasta ostamalla, mikäli olette aiemmin ostaneet meiltä paitoja. Uusi paita tulee oletuksena samoilla mitoilla kuin edellinen paitanne. Mikäli haluatte istuvuuteen muutoksia, voitte mainita siitä lisätietokentässä alempana tällä sivulla.

Yksityiskohdat on valmiiksi valittu paidan henkeen ja tyyliin sopivaksi Herrainpukimon tuhansien myytyjen paitojen tuoman kokemuksen kautta. Tämän helpompaa vaatekaapin laajentaminen mittatilaustuotteilla ei voi olla.

Paidan toimitusaika on 5-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).