Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/1909-leather-cream.html
Katso kuva suurena

Collonil 1909 Leather Cream

Collonil

Collonil
Collonilin tuotteet ovat omiaan arvokenkien hoitoon. Salzenbrodt GmbH:n valmistamat kenkävoiteet ja lankit antavat kengille suojaa kosteudelta, katupölyltä ja saasteilta ja antavat miellyttävän ja luonnollisen kiillon.
Kuvaus

Collonilin korkealuokkaisimman 1909 -sarjan kenkävoide.

Markkinoiden laadukkaimpien kenkävoiteiden joukkoon kuuluva tuote hoitaa nahkaa ja ylläpitää kenkien joustavuutta. Käytetään uusille jalkineille ennen kiilloketta. Ylläpitävän jalkinehuollon yhteydessä voidetta käytetään tarvittaessa.

 

Väritön

75 ml levitinputkilo

 

Jalkineiden käyttöönotto:

- Jalkineille levitetään puuvillakangaspalalla nahkaa kosteuttavaa ja hoitavaa kenkävoidetta. Voiteen annetaan imeytyä rauhassa 15-30 minuuttia. Pintaan jäänyt voide puhdistetaan pois kankaalla hangaten.

- Kenkävoiteen kuivuttua jalkineille levitetään kangaspalalla ohut kerros vahakiilloketta. Kiilloke sekä pitää kosteuttavat aineet nahan sisällä että suojaa kenkää kosteudelta ja ympäristöltä. Noin 15 minuutin kuluttua vahakiilloke kiillotetaan joko nylonmytyllä (sukkahousu on eräs parhaita kiillotusvälineitä) tai, niin haluttaessa, harjalla. Kärkeen ja kantaan levitetään toinen kerros kiilloketta lisäsuojaksi. Kiillotus toistetaan jälleen 15 minuutin kuivumisajan jälkeen. Erittäin korkean kiillon aikaansaamiseksi voidaan loppukiillotuksessa käyttää esim. kostutettuja vanulappuja.


Jalkineiden perushuolto:

- Jalkineet harjataan puhtaiksi käytön jälkeen. Tarvittaessa toistetaan kiillotus joko kärjen ja kannan osalta tai jopa kokonaan. Kosteuttavaa kenkävoidetta lisätään, mikäli jalkineet esimerkiksi kastuttuaan pääsevät kuivahtamaan liiaksi.

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Collonil

Saatavuus: Tilaustuote

9,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Acton, tummanruskea
  260,00 €
 • Collonil Sohlen Tonic
  9,00 €
 • Sanders Holborn, ruskea mokka

  Normaali hinta: 260,00 €

  Sinun hintasi: 200,00 €

 • Boot Black Delicate Cream -kenkävoide
  19,00 €

Back to top