Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/rekisteriseloste.html

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä
Ab Suomen Herrainpukimo Oy
Kauppiaskatu 3, 20100 TURKU
Y-tunnus 2434973-3
Sähköposti tuukka.simonen@herrainpukimo.fi

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Tuukka Simonen
Sähköposti tuukka.simonen@herrainpukimo.fi

Rekisterin nimi
Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö on rekisteröitynyt Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n verkkokaupasta tavaraa.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Ab Suomen Herrainpukimo Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä sähköpostitse Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Syntymäaika
  • Sukupuoli
  • Mittatilaustuotteiden asiakasmitat

Tietojen luovutus
Tietoja ei luovuteta Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n ja sen omistajayritysten ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää palveluntarjoajan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella.

Back to top